"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 30 iulie 2014

El Studio Shop - produse profesionale și consiliere personalizată

Despre saloanele El – Studio Style v-am mai vorbit pe blog în legătură cu diversele oferte promoționale pe care acestea le-au avut sau cu inaugurarea unor noi puncte de lucru în București, însă despre El Studio Shop vă spun în premieră în cadrul acestei postări. Așa cum probabil v-ați dat seama este vorba despre un nou magazin online cu produse profesionale pentru îngrijirea părului, a corpului, dar și produse pentru unghii și în curând chiar produse de make-up.
Magazinul a fost creat ca urmare a unei experiențe de 10 ani în domeniul frumuseții, iar produsele alese și oferite spre vânzare în cadrul acestuia, sunt selectate din cadrul celor mai bune branduri cu care saloanele El-Studio Style au lucrat de-a lungul timpului. Rezultatele pe care echipa El-Studio le-a obținut în acest deceniu de activitate cu respectivele produse au impus practic deschiderea acestui shop, iar consilierea profesională pe care specialiștii din spatele site-ului o acordă fiecărui client, poate constitui o foarte bună motivație de alegere a acestui magazin online în condițiile în care conceptul de bază al acestuia este legat de ideea de salon la tine acasă: ”Este important ca rezultatele obținute în salon să fie continuate și de îngrijirea adecvată acasă!”

Și pentru că din statisticile blogului meu, se pare că cele mai multe căutări sunt legate de produsele pentru îngrijirea părului, trebuie să specific că pe El Studio Shop găsiți următoarele branduri: Wella Professionals, Nioxin, Londa Professional și System Professional, produse pentru care este aplicat un adaos comercial de 0%, după cum promite oferta de pe site. 
Dacă unul dintre aceste produse se află și la promoție, așa cum este cazul măștii de păr Wella Brilliance, prețul scade și mai mult – 39 lei/150 ml.  

Produsele pentru îngrijirea mâinilor/unghiilor din oferta de pe site sunt cele cu care saloanele El Studio lucrează și anume brandul OPI, astfel încât gama în cauză conține tratamente (mâini, picioare, unghii), creme maini și bineînțeles lacuri de unghii. De altfel una dintre ofertele promoționale de pe site, din această perioadă, prima care mi-a sărit în ochi, este aceasta: orice lac de unghii OPI plus baza sau top coat – la numai 49 de lei. Poți să alegi orice combinație de oja și baza/top coat din catalogul de pe site.



Reduceri de prețuri are și celebra gama profesioanală pentru îngrijirea pielii Academie, prezentă pe site cu o ofertă generoasă de creme și măști pentru ten. Produsele Academie sunt recunoscute pentru concentrația mare în ingrediente active având soluții de tratare a tuturor obiectivelor legate de frumusețea și sănătatea pielii. Vă las să le descoperiți pe site dacă sunteți curioase.

În încheiere trebuie să specific și faptul că toate cumpărăturile de minim 150 de lei, beneficiază de un serviciu CADOU în saloanele El-Studio Style (asta dacă sunteți sau puteți ajunge în București). De asemenea, la cumpărături de peste 25o de lei, transportul este gratuit.
Pentru mai multe informații vă invit să vizitați site-ul!


V-am pupat!



VintageLook

2 comentarii:

  1. Haven't tried these product before, but it seems nice base on your review.. I have a new blog post I hope you can drop by. ;)

    CAssie Thriftier
    Bloglovin'
    Instagram
    Lookbook

    Love,
    Cassie

    RăspundețiȘtergere
  2. de retinut site-ul! am pus deja un balsam in wishlist :D

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!