"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 24 aprilie 2014

Cravata din lurex, un accesoriu feminin

               Luna aprilie mi s-a părut a fi una dintre cele mai deprimante perioade ale acestui an. În Timișoara a plouat în ultimul timp aproape în fiecare zi și pare că nu se anunță vremuri mai bune nici în următoarele zile. În cadrul acestei ședințe foto am avut parte de o ploaie măruntă la început, care însă s-a intensificat pe parcurs și m-a determinat să renunț mai devreme decât plănuisem. Picasa m-a ajutat să mai luminez puțin pozele, altfel ar fi fost extrem de mohorâte. 

            Ideea acestui look a pornit de la concursul Ildei care a avut drept premiu un papion surpriză. Acesta m-a dus cu gândul la cravata mea sclipicioasă pe care o păstrez la vedere pentru un outfit de mai bine de un an de zile. Geanta neagră (click) proaspăt primită a constituit imboldul final care m-a determinat să îmbrac jeanșii rupți, cămașa Benetton și să-mi agăț cravata aurie cu inserții argintii la gât. Nu am mai purtat cravată din primul an de facultate, dar m-am simțit minunat și mi-am adus aminte de anii de liceu. Pe vremea aceea aveam o colecție foarte frumoasă de cravate și abordam un astfel de look cel puțin două zile pe săptămâna. Acum mai am vreo 5 doar. 




Din păcate lumina rece de afară nu a lăsat obiectivul să capteze frumusețea cravatei mele, ceea ce mă obligă să găsesc o altă abordare și să vi-o mai arăt o dată!

              Geanta aceasta cred că ați mai văzut-o și la alte bloggerițe de-a lungul timpului. Este clasică, versatilă și bine lucrată, deși este evident că nu e confecționată din piele. Mie mi-ar fi plăcut să fie mai mare, dar nu am găsit un model similar la alte dimensiuni. 


              În sfârșit, de aceasta dată cravata aurie a fost alegerea mea pentru a scoate din anonimat o ținută banală. Cravata poate fi roșie sau galbenă, iar efectul va fi același. În cazul meu auriul a reprezentat exact ceea ce aveam nevoie într-o zi ploioasă și mohorâtă. 

Am purtat:
Blugi Stradivarius
Cămașă United Colors of Benetton
Sacou Romwe
Pantofi Leonardo
Geantă aici(click)



La finalul ședinței foto am înlocuit tocurile de 12 cm cu bascheți mei vechi, perfecți pentru vremea de afară! :P

Sper că v-a plăcut ținuta mea, eu sunt curioasă cât de des purtați voi cravate și ... cum??



VintageLook

30 de comentarii:

  1. Uuuuu, foarte sexy! Imi place tinuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, sexy imbracata pana in gat? Deci se poate? :P
      Merci frumos, ma bucur ca-ti place! Si eu m-am simtit tare bine imbracata asa! :)

      Ștergere
    2. Pai adica insinuezi ca textilele o impiedica pe Cat Woman sa arate bine? :P Eu zic ca e o tinuta f reusita, chiar m-ai pus pe ganduri, cravata e ceva usor de purtat si combinat cu tinutele mele de la munca (compuse in principal din ... blugi ... si camasa :)) ). Sa nu fie cu suparare, dar peste tocuri am sa sar :P

      Ștergere
    3. Hahaha, ce ce amuzanta esti! :P
      Sa stii ca arata minunat si cu tenisi sau pantofi oxford, asa ca poart-o fara rezerve. Poti mereu sa combini camasile (daca ai in mai multe culori) cu alte cravate colorate si vei fi altfel de fiecare data.
      Ma bucur mult ca-ti place! Pupici!! :)

      Ștergere
  2. Imi place geanta! Esti o frumosa, nu ma satur sa iti zic. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi Simona! You look so beautiful with this boyish style! I think I never wore a bow tie you know but definitely I would be very curious to try it sometimes too!:) The bag is so nice and the heels are to die for! Kisses and hugs! xo

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti superba...iar tinuta e pe masura :)

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi place, place, place! Superbă ținuta și să răspund la întrebarea de mai sus... da, ești sexy chiar și așa îmbrăcată până în gât. :p Ajută foarte mult și atitudinea!
    Îmi place mult cravata, dar și geanta. Eu nu mai am nicio cravată în garderobă și mă cam faci să iau măsuri. :D
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare frumoasă, Simo. Şi da, atitudinea face diferenţa, indiferent ce-ai purta ♥
    Pupici! :-*

    RăspundețiȘtergere
  7. Papusicaaa :X Ador parul tau, de cate ori ti-am zis asta :D Kisses

    miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu m-am gandit chiar niciodata sa port cravata! Nu stiu daca am suficienta feminitate pentr asta - pe cuvant! Tu, asa cu afirma si celelalte fete, arati soooo sexy and cool, din crestetul capului pana in varful unghiilor de la picioare! Oohh, ma intreb daca ai fi pus pantofii rosii stiletto, ce-ar fi iesit?! E-adevarat, probabil s-ar fi mutat centrul de interes al tinutei! Parul e de vis, tu esti o frumusete!!! Imi plac la nebunie fotografiile!

    Inspirationala postarea ta, draga mea Simo!
    Te pupacesc si te imbratisez!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte bine te prinde acest look, imi place mult! Am avut si eu o pereche de pantofi ca ai tai si i-am purtat pana s-au rupt. Mi-au placut atat de mult!

    RăspundețiȘtergere
  10. Aici,in Moldova,vremea e frumoasa si cu soare,dar am fost ghinionista la ultimele sedinte foto si m-am pricopsit cu ploaie si multi nori,o serie de poze a fost inutila si le-am sters pe toate:(
    Imi place mult ideea unei cravate intr-o tinuta feminina,purtam si eu in liceu.
    Cravata ta aurie e deosebita si intregeste frumos tinuta!
    Te pup,fata frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  11. imi plac blugii <3 si gentuta este foarte frumoasea :*

    RăspundețiȘtergere
  12. P.S. Am omis sa spun ca ma bucura gandul ca papionul Iepurasului meu ti-a trezit amintiri atat de frumoase si te-a determinat sa ne prezinti aceasta tinuta! :) :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Fix inainte sa citesc faza cu baschetii ma gandeam 'Doamne dar as muri pe tocurile acelea mai mult de cateva ore'. Eu nu cred ca am purtat cravata in viata mea, poate voi incerca :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Arata interesant combinatia camasa-cravata. Sunt de acord in legatura cu vremea, mi-e dor de primaverile din copilarie, cand purtam tricou din luna martie! :(

    Te pup

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga mea,

    Arati genial asa. Nu mi imaginam ca ti va sta bine in acest tip de tinuta dar ma surprinzi ca de fiecare data.
    Iti sta foarte bine si imi place cum ai combinat parul rebel cu nasturele desfacut :)

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi place mult tinuta asta, simpla dar foarte chic. Si eu port foarte des camasa in ultimul timp :P Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Perfect look and your hair is sooo pretty. *__*
    Lovely greets Nessa

    RăspundețiȘtergere
  18. Minunat iti vine, fetele au dreptate! Am purtat si eu o cravata rosie in facultate, destul de des chiar, dar am abandonat-o! De atunci nu m-am mai gandit la cravate...pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  19. Am avut o colega mai demult, mereu purt cravate. Pe mine personal nu ma pasioneaza acest accesoriu, nici papioanele, dar nu neg ca arata bine in unele outfituri.

    RăspundețiȘtergere
  20. Dragă Simona, nici măcar un surâs???
    Ținuta este exact pe placul și măsura mea :)) Jeans cu cămașă și pantofi eleganți!
    Vorba aceea: maxim!
    Iar cravata, ține loc de o bijuterie!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. Draga mea Simona...tu parca tot mai frumoasa esti:) Serios....imi plac tare mult fotografiile. Tinuta imi pare ca ti se potriveste...iar cravata chiar e un accesoriu drag mie, eu fur cate una destul de des de la sotul meu. Sau mai bine zis furam, cand mergeam la birou. Acum, in parc cu mamarutza...mai rar cu cravata:)))
    Te pup !
    P.S-Parul tau e minunat!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna Simona. Eu nu port cravate dar tu arati minunat in aceasta tinuta.

    RăspundețiȘtergere
  23. Simo, se pare ca noi am trait aceleasi vremuri. Eu nu aveam cravate dar atentam la cele ale fratelui meu, mereu am considerat ca e mica noastra colectie :)). Chiar imi placeau si inca imi plac lookurile barbatesti. Ce norocoase suntem noi femeile. Aratam senzational in pantaloni si accesorizate cu papion sau cravata. Daca ii vedem pe in fusta si cu un colier la gat facem atac de cord :)).
    Esti frumusica foc in ciuda tristetii care se vede pe fata ta. Doar din cauza vremii sper. Si imi place tare mult cum iti sta in blugi, mai ales modelul asta - my fav!
    Te pup tare!

    RăspundețiȘtergere
  24. Cata feminitate exprima, desi e o tinuta usor masculina! Si parul ala!! Minunat!

    RăspundețiȘtergere
  25. Cristina Barbieru3 mai 2014 la 20:27

    Wooow !! imi place mult combinatia !!! Iti sta foarte bine !! Esti foarte frumoasa ! Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere
  26. La sfarsitul lunii imi ajunge si mie comanda de pe Rose. - ce ma bucur ca am dat de postarea asta - sa vad cum arata exact - mi-am comandat exact aceeasi geanta !! Ore toate bloggaritele au indragit-o ?? am mai vazut cateva postari zilele astea si apare gentuta :X:X !!! Pupici

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!