"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 31 octombrie 2011

Masca de par fara clatire Anian (review)

Adevarul este ca ardeam de nerabdare sa va prezint acest produs. Dupa prima aplicare,  mi-as fi dorit sa iau laptopul in brate si sa va povestesc despre descoperirea mea, insa mi-am infrant pornirile pentru a evalua in continuare produsul, asa cum era normal.

Exista foarte putine produse cosmetice in viata mea care m-au revolutionat, care “m-au dat pe spate” si m-au facut sa spun WOW.
In 2009 am descoperit keratina lichida si bifazicul hidroreparator, povestea o stiti, am renuntat la placa de par, la ondulator, la bigudiurile fixate cu spuma si spray fixativ, in 2010 am descoperit FlavoC care a devenit micul meu secret pentru diminuarea ridurilor si destinderea fetei si la fiecare aplicare nu puteam sa nu ma minunez de felul in care lucreaza asupra liniilor fetei (acum am renuntat la el pentru o perioada de timp pana imi reorganizez bugetul), iar acum in 2011 am descoperit acest produs : Masca regeneratoare si reparatoare Anian (click)
Produsul a venit dupa o perioada foarte ambigua din viata mea in ceea ce priveste ingrijirea parului, mi se terminase gama Stylius pe care am folosit-o mai bine de un an de zile, mi-am nenorocit parul incercand gama Gliss in cautarea unei masti care sa o inlocuiasca pe aceea si m-am trezit pusa in situatia in care sa nu mai stiu ce masca sa mai folosesc. Dupa Gliss m-am spalat cu Head&Shoulders (am facut si matreata de la Gliss) si apoi am folosit o placenta Kallos pe care am gasit-o prin casa (nu imi apartinea) si habar nu aveam ce as putea sa mai cumpar si sa incerc.

Am primit apoi un mail de la Triodeluxe cu propunerea de a incerca aceasta masca. Reactia mea? Hmm, o masca fara clatire nu era exact ceea ce mi-as fi dorit eu, adica nu aveam o justificare rationala pentru sentimentul meu, insa o prejudecata, pe care sunt sigura ca o aveti si voi, imi dicta faptul ca o masca pentru a fi utila e nevoie sa o aplici, sa o lasi pe par si sa o clatesti.

Atat de neincrezatoare am fost incat, cea de-a doua propunere, de a-mi alege un al doilea produs pentru testare de pe site, m-a facut sa aleg o alta masca pentru par, una “normala” (asa era traducerea in capul meu) si anume “Masca repair&protect”. Decizia mi-a fost respectata evident si am primit astfel doua masti de par. Ce am facut eu? Atat de impresionata am fost de acest produs (initialul), incat dupa ce am ajuns pe la jumatatea cutiei mi-am mai comandat inca una, sa nu cumva sa se epuizeze stocul si sa trebuiasca sa raman fara acest produs. Masca cealalta sade inca pe raft si isi asteapta cuminte randul. O voi testa si pe aceea evident, dar nu a venit inca vremea sa.

De ce mi-a placut atat de mult de la prima utilizare? Pentru ca diferenta intre ceea ce folosisem anterior si efectul mastii acesteia a fost atat de mare, incat am fost socata. Parul meu lipit de scalp, gras la radacini si uscat si lipsit de luciul acela si de vitalitate dupa ce l-am uscat cu phoenul a redevenit perfect drept, greu, cu volum la radacina, lucios, bun de iesit afara din casa. Pana la urma asta este etalonul meu, pot sa ies asa afara sau nu? Pot sa il las liber pe spate sau trebuie sa il strang, sa il intind cu placa sau sa il incretesc? La asta se reduce pana la urma, in opinia mea, un par normal, sanatos.
Acum sa nu va imaginati ca dupa prima spalare parul meu si-a revenit total si a aratat precum in pozele de mai demult, insa diferenta era clara si asta m-a convins ca aceasta masca este exact ceea ce caut pentru parul meu.

Primul si cel mai socant efect a fost cel al volumului. Eu imi usuc de fiecare data parul in jos, peste cap, insa de la Gliss incoace, pur si simplu statea lipit de scalp si unsuros la radacini. Dupa aceasta masca l-am simtit ridicat cativa milimetrii de la radacina si la trecerea mainii prin par textura era categoric si indubitabil alta. Stiu ca are siliconi in componenta, cel mai probabil datorita acestora se simte astfel parul.

“Masca reparatoare si regeneratoare – contine extracte din secretii de melc si extract din fructe. Protejeaza parul si culoarea de factorii externi, ofera protectie solara, mentine parul sanatos si intarzie imbatranirea parului. Efect imediat.
Se aplica pe parul proaspat spalat, pentru efect imediat se recomanda masarea cu un prosop uscat. Nu necesita clatire.”

Asta promit producatorii si in opinia mea asta si ofera. Cel putin expresia “efect imediat” chiar nu este deloc exagerata, precum am spus mai sus, eficacitatea sa mi s-a dovedit inca de la prima aplicare.

Masca are in componenta extract de melc (alantoina organica), extracte din fructe, vitamina B5, filtru solar si nelipsitii siliconi care dau aspectul de par fin si asezat.

Consistenta sa nu este ca cea a unei masti cu clatire, este mult mai usoara, nu este lipicioasa, unsuroasa, este foarte light, asemantoare consistentei unui iaurt.  

Nu stiu daca se poate aplica si la nivelul scalpului ( masca nu are contraindicatii in acest sens), insa eu aplic mereu o cantitate mica si pe radacini asta pentru ca alantoina este o componenta foarte potrivita pentru ingrijirea parului, dar si a pielii:
-         favorizeaza eliminarea celulelor moarte si a scuamelor capilare,
-         regleaza secretia de sebum,
-         regleaza transpiratia,
-         are efect calmant si antiiritant,
-         cicatrizeaza pielea,
-         dezinfecteaza si hidrateaza tesuturile.

De cand folosesc aceast masca, ca sa sintetizez, am observat urmatoarele efecte:
-         par disciplinat, neelectrizat, fara norisori si fire rebele,
-         varfuri hidratate,
-         volum de la radacina,
-         parul se ingrasa cu o zi mai tarziu,
-         nu mai am matreata ( am folosit insa si un flacon de H&S inainte, asa ca nu sunt sigura ca este doar efectul sau )
-         parul cade intr-o proportie mai mica, (nu stiu sigur daca se datoreaza acestei masti, insa nu am folosit alt tratament)
-         culoarea suvitelor proaspat vopsite a ramas exact la fel ( sunt sigura ca in mare parte se datoreaza vopselei de par, insa daca si masca aceasta are vreo legatura, nu pot decat sa spun bravo ei! )
-         descurca perfect parul si in stare umeda si uscata,
-         firul de par se simte mai gros, mai fin, lucios,
-         parul are, asa cum imi place mie sa spun, greutate si tinuta.

PUNCTE SLABE:
-         nu are folie de protectie, insa dat fiind faptul ca nu se cumpara din supermarket, direct din raft, acest lucru nu ma deranjeaza prea tare,
-         datorita constitentei mai apoase, este un produs care se consuma mai repede decat o masca normala, cu clatire, insa pretul mi se pare unul foarte bun pentru calitatea sa.

Cum o folosesc eu? Dupa fiecare spalare imi sterg usor parul de surplusul de apa cu un prosop, fara a insista prea mult, dupa care aplic aceasta masca pe suvite separate si incerc cat de cat sa masez parul de jos in sus si nu invers, pentru a facilita patrunderea componenelor mastii in firul de par. Il descurc putin cu degetele si gata, pun prosopul, stau intre 15 si 30 de minunte cu el in cap si usuc parul peste cap cu uscatorul de par.

Incepand cu aceasta saptamana voi incerca sa o folosesc impreuna cu keratina lichida si sper ca in scurt timp parul meu va arata exact ca inainte de Gliss.


Denumire produs: Masca reparatoare si regeneratoare
Marca: Anian
Termen de valabilitate: 12 luni
Cantitate: 250 ml
Pret: 25 lei


Un alt review pentru acest produs puteti citi si AICI, Let’s make a diva l-a testat inaintea mea si se pare ca si ei i-a placut.
-----------------------------------------------------------------------------------

Din cauza unor probleme de ordin tehnic am pierdut pozele originale are acestei postari, cu toate acestea parerea mea despre acest produs nu a suferit modificari!


VintageLook 

42 de comentarii:

  1. Imediat cum imi revin cu banii imi comand si eu ceva de pe acest site. Masca va fi sigur pe lista, pe mine pozele m-au convins (de obicei nu cred pana nu vad macar o fotografie :).


    Ce par bogat ai! Si luuung, atat de lung! Sper sa ajung si eu in viitor la aceasta lungime! Sa nu care cumva sa te tunzi si sa nu te mai intorci la gama Gliss Ultimate Repair. Nici mie nu prea mi-a priit masca aceea , mi-a incalcit destul de tare parul si mi-a si uscat varfurile. Ma bucur ca nu mi-am cumparat intreaga gama si ca m-am limitat doar la masca!


    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Apropo, am citit niste review-uri foarte folositoare despre produsele Anian si pe Google Espana. Si fetele din Spania se declara multumite de aceste produse din cate am inteles eu (nu am o spaniola perfecta, dar m-am prins in mare de ce vroiau sa spuna :D)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Aurora, parul este inca in curs de refacere, o sa incep si cu keratina, dupa cum am spus mai sus, de la urmatoarea spalare, insa sunt pe drumul cel bun.
    Eu iti recomand cu incredere si acest produs si sper din suflet sa iti faca la fel de bine.

    Nu ma mai tund acum, era nevoie sa-mi indepartez varfurile acelea arse, insa sper ca de acum sa nu mai trebuiasca sa o fac atat de des.
    Multumesc frumos pentru aprecieri! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daa? Uite ca eu nu m-am gandit sa ma documentez si astfel. Fetele mele din Spania, nu folosesc asa ceva... :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Este inca in revizie :)))
    Multumesc frumos, dar se poate muuult mai bine! :P

    RăspundețiȘtergere
  6. De cand ti-am descoperit blogul si am citit despre produsele Anian, tot imi zic ca o sa fac o comanda la triodeluxe, dar in ultimul timp m-am disciplinat si am zis ca obligatoriu trebuie sa termin tot ce am inainte de a mai cumpara altceva. Acum folosesc Kallos placenta si mi se pare buna. Comparativ cu placenta cum ti se pare masca asta?
    Am avut si eu acum multi ani un balsam fara clatire, nu mai retin marca, ceva de supermarket, dar tin minte ca nu mi-a placut deloc. Daca nu scriai review-ul asta nici nu m-as fi gandit sa ma uit la o astfel de masca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pare tentanta crema asta ! Ce par frumos ai !

    RăspundețiȘtergere
  8. hey,ms de link:* chiar am fost foarte incantata de masca ..pe mn m a atras faptul ca nu necesita clatire:X uram sa stau 30 de minute dupa o masca normala:(asta e asa practica.. doamne cat mi as dori si eu u par lung ca al tau...dar al meu nu prea creste foarte repede..si daca i tai varfurile ,aia e:(

    RăspundețiȘtergere
  9. M-ai convins...trebuie sa o am si eu,cand aud de volum imi stralucesc ochii:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. cat de misto arata dupa Anian! si eu evaluez la fel r[odusele: daca ma lasa sa ies din casa fara placa, onduleuri sau alte bazaconii, atunci s-au facut treaba ;)
    am tecut-o pe lista;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Interesanta masca!...dar mai interesant e ca desi are silicon in compozitie nu ingrasa parul mai repede. Oare ar avea acelasi efect si la mine? Faza cu volumul la radacina e atractiva :p.

    PARUL?! Pe langa faptul ca e superb chiar si in revizie imi place la nebunie cum ti se vad suvitele in ultima poza ;).
    Te pup!

    P.S.: Nu stiam de FlavoC, detalii ceva? Suna tentant ce spui despre el ;;).

    RăspundețiȘtergere
  12. @Coconut, eu am folosit pana acum 2l de placenta Kallos, mi se pare a fi mai buna decat multe alte masti cu nume sonore, insa nu se compara cu gama Stylius ce am avut-o inainte sau cu asta, eu nu as mai cumpar-o, am testat masti mai bune decat ea. In ceea ce priveste ideea de masca fara clatire, sunt de acord cu tine, nici eu nu as fi cumparat-o daca nu as fi primit-o pentru testare :P
    Orice ai decide sa iti cumperi, sper sa ti se potriveasca perfect parului tau. pupici! :)

    @Ale, multumesc frumos!

    @Let's make a diva, eu m-am bucurat sa vad ca o mai testeaza cineva, eram curioasa si de alte pareri.
    Sa stii ca mai bine ai un par mai scurt dar sanatos si frumos, decat unul lung si degradat.
    Cred ca este la Favisan un sampon pentru accelerarea cresterii parului...poate te ajuta! PUPICI!!! :)

    @Descude, sper sa iti fie de folos daca te hotarasti sa o cumperi. pupici!

    @Stilistele, daca o cumperi, sunt curioas si de impresia ta, sa ne spui si noua cum ti se pare.
    Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste calitatea unui produs pentru par, simplu: pot sa ies din casa fara "improvizatii" sau nu...
    pupici!

    @C.L.M, multumesc frumos! :D

    @Federova, asta a fost primul efect sesisat la mine, volumul de la radacina. Oricum, ti-am trimis si tie o mostra de produs sa o testezi, asa ca vei avea ocazia sa vezi exact cum se comporta pe parul tau. :)
    Si mie imi place cum mi-a rezolvat Claudia problema cu partea mai decolorata, a facut suvitele sa para foarte natural, ca si cand asa ar fi parul meu. De aia imi place atat de mult de ea... :P
    Review despre FlavoC, precum si o intreaga discutie in comentarii cu Ada, se gaseste in partea dreapta, la postari populare, pun si link in postare oricum...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Da e formulata bine masca asta. filtrul solar si siliconii sunt in fata. alcolul mai in spate. parfumul mi sa pare un pic cam mult. dar ptr reparare e buna.
    Ma bucur ca ti se refece parul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, sa stii ca parfumul ala mai bine disparea de tot, si asa nu se simte cine stie ce pe par!
    Oricum daca si tu zici ca e ok din punct de vedere al ingredientelor, nu pot decat sa ma bucur :)
    Te puuup!

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu te pup Simona si te apreciez. imi dau seama ca nu e chiar usor sa fi cobai ptr diferite produse din comert si suporti inevitabil consecintele.
    Esti o fata cu bun simt si sincera (o combinatie rara) si prin ceea ce faci esti ajutor multor fete care te urmaresc.
    Dar. cum spunea o comentatoare de-a mea de pe blog: te admir dar nu te copiez :) N-as putea sa fac ce faci tu. Cum rezisti? ca apar si dezamagiri..

    RăspundețiȘtergere
  16. foarte interesant , dar eu am renuntat la masti , mai folosesc din cand in cand din cele pe care le am , sa le termin....acum folosesc uleiuri alternativ...de cocos , de struguri etc...si sunt super multumita...am un par foarte subtire care se toca singur...acum este mai binisor !

    RăspundețiȘtergere
  17. Draga mea, multumesc pentru aprecieri, sper din suflet sa nu ma transform intr-un cobai pentru tot felul de prostii de pe piata. Cu Gliss am patit-o in sensul ca am crezut sincer ca keratina din compozitie o sa-mi faca bine, insa in general sunt atenta la ingrediente, motiv pentru care nu m-am mai inscris si in urmatoarea campanie Trender si nu as accepta, in general, sa testez orice fel de produs.
    Daca te uiti pe blogul meu, nu am acceptat spre testare decat produse bine formulate si potrivite nevoilor mele, iar pentru ceea ce cumpar, mai nou ma gandesc tare bine inainte...
    Oricum eu nu testez asa de mult produse, financiar nu-mi permit tot ce mi-as dori si nici nu mi se ofera asa multe produse spre testare precum altor bloggerite...
    In ceea ce priveste parul mai am de testat urmatoarea masca de par Repair and protect si gata, nu veti mai vedea alta masti de par pe blog, raman la aceasta :)
    pupici si multumesc pentru cuvintele frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  18. @Coco, sper sa iti mearga cat mai bine cu uleiurile, eu la parul meu lung nu ma descurc bine cu uleiuri si masti homemade, pentru par voi folosi mereu o masca normala din comert, eventual complementar uleiuri pentru varfuri, dar mai mult nu sunt in stare... :P

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce par lung ai! Se vede ca esti pe drumul cel bun cu ingrijirea lui. Eu nici nu vreau sa incerc sa o folosesc pentru ca am parul extrem de gras si nu se intelege bine cu produsele leave in. :(

    RăspundețiȘtergere
  20. Alina, exact asa m-am gandit si eu, imi era foarte gras la radacina si ma gandeam ca punand o masca fara clatire in el, va ramane si mai unsuros, insa nu e deloc asa, parul este foarte "aerisit", are volum si acum pot sa il mai tin inca o zi fara sa-l spal, nu se mai ingrasa asa de repede, asta este oricum unul dintre efectele alantoinei, absoarbe regleaza sebumul si transpiratia, eu cred ca aceasta este "cauza" ...
    Oricum voi testa si cealalta masca, cu clatire, destinata tot parului degradat si voi vedea cum se comporta si aceea... :)
    Te pup, Alina!

    RăspundețiȘtergere
  21. Am citit review-ul tau si vreau sa te intreb,crezi ca acest produs functioneaza si in zilele cu umiditate crescuta?Eu am probleme cu umiditatea,aburul din baie, vremea ploioasa, zilele de iarna si mereu mi se umfla si se onduleaza daca nu il acopar cu ceva ca sa impiedic contactul cu aerul.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ela, draga mea, nu stiu ce sa iti spun despre asta, parul meu este perfect drept si nu am probleme cu treaba asta, insa este adevarat ca si mie mi se mai umfla in zilele ploioase, am folosit pentru asta Cherastille (am reviw pe blog la el) sau cristale lichide de la Kallos, dar in general parul meu se comporta normal in astfel de situatii, asa ca nu stiu ce sa iti spun.
    Daca cei de la Triodeluxe stiu ceva despre acest aspect, ii rog frumos sa ne spuna si noua... :)

    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Daca spui ca nu ingrasa parul atunci incepe sa ma tenteze ;)) O sa mai citesc cateva review-uri despre ea si o sa vad...poate dau si eu comanda.
    Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  24. Ca tot vb de produse ptr. par ce sampon folosesti? ma chinui de ceva timp sa gasesc un sampon bun si sincer m-am saturat pana peste cap sa testez tot ce e in comert si nici unul sa nu faca ceea ce promite:(( nu am un par f dificil...e putin deteriorat la varfuri si cam atat..si voosit. poate imi poti recomanda ceva bunut..mersiii.

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna, Ralooc, eu am avut sampon Stylius pentru par degradat, l-am luat din Spania si m-am inteles tare bine cu el, dupa ce l-am terminat am incercat Gliss care mi-a ingrasat parul, iar acum mi-am cumparat tot de pe Triodeluxe samponul acela purificator pentru par gras, nu il folosesc de mult timp, insa impreuna cu masca aceasta mi-am intarziat cu inca o zi spalarea parului, deci in consecinta acum eu trebuie sa folosesc sampon pentru par gras... :(
    Daca parul isi va reveni la normal, nu stiu ce voi folosi...
    Pe site, este si un sampon pentru par vopsit, insa eu nu l-am incercat: http://triodeluxe.ro/anian-cosmetice/sampoane/repara-protejeaza

    Oricum daca gasesti ceva ok, mai treci pe aici si spune-ne si noua... :P
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  26. probabil o sa imi comand ceva de la ei...am incercat si keratina lichida si bifazicul ptr. par vopsit,asta dupa c am vazut la tine postarea cu keratina...si observ ca d atunci u tot fol produsele lor si te declari multumita. Sincer si eu am fost multumita de cele 2 prod mentionate mai sus.Mersi de sfat. Pupicii

    RăspundețiȘtergere
  27. Pana acum nu am fost dezamagita de niciun produs, dar nu am folosit totusi asa de multe, in general cele pentru par ma intereseaza pe mine in mod deosebit...mi-ar placea sa nu ma dezamageasca niciun produs pentru ca nu mai am chef sa tot caut si in plus chiar si cu transportul inclus, tot sunt ok la pret mai ales daca te combini si cu altcineva la comanda :P...

    Daca te decizi sa iei ceva tot de la ei, mai ales samponul acela despre care vorbeam mai sus, sa-mi zici mie, te rog, cum ti s-a parul...!!
    pupici si merci! :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Aceasta masca intinde parul ?

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest produs indreapta parul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu indreapta parul, este o masca regeneratoare si reparatoare destinata parului deshidratat, il hraneste si il reface... :)

      Ștergere
  30. SIMONAAAA!!!ACUM 3 ZILE NOAPTEA CAND TI-AM GASIT PAGINA SI TI-AM SCRIS AM TERMINAT LA 5 DIMINEATA DE VAZUT PRODUSELE DE AICI SI SA STII CA ATUNCI LA ORA AIA AM FACUT COMANDA DE PESTE 100 LEI LA ANIAN SI POATE LUNI VINE SI COLETUL IAR LA PRIMA ORA DIMINEATA AM PLECAT LA O GRAMADA DE FARMACII SA CAUT FLAVO C NIMENI NU AUZISE DE ASTA NUMAI IN CENTRU LA PESTI SI LA POSTA MAI URMA SA MERG,CHIAR IN CENTRU AM GASIT SI MI-A ZIS TIPA CE VINDE ACOLO CA SI EA FOLOSESTE SI I-AM SPUS DE UNDE AM AFLAT DE EL,AM FOLOSIT DE 3 ORI,IMI PLACE MULT ,ACUM TREBUIE SA FUG LA LUCRU DE NOAPTE SI NU AM TIMP,NU AM PUTUT SA MAI SCRIU CA AM REINSTALAT WINDOWS ACUM STIU CUM SA TE GASESC SI UNDE MAI POT EU SA ITI LAS CATE UN MESAJ DACA MAI VREAU SA TE INTREB CATE CEVA CA TOT VAD CA TU MAI TESTEZI PRODUSE SI MAI PRIMESTI SI GRATIS LA OFERTA SA IMI SPUI SI MIE CA IMI PLACE IDEEA ,ESTI O FRUMOASA SI AI NISTE OCHI DE TE BAGA IN BOALA HHHHH TE PUP SI WEEKEND FRUMOS O SA REVIN MAINE CEAO!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la ora 5 ai stat? Pff, nu trebuia sa faci efortul acesta pentru ca articolele acestea le poti citi cand vrei tu :P

      FlavoC il cumpar de la farmacia Remedia de la Posta Mare, costa 60 de lei, in alta parte nici eu nu l-am gasit, acolo il si comanda daca nu este pe stoc.

      Sper sa-ti placa produsele Anian si sa ti se potriveasca tipului tau de par, ai folosit vreun cod de reducere la comanda de 100 lei?

      Ma bucura feedback-ul tau efervescent, sper sa gasesti informatii de care ai nevoie aici, daca nu, esti libera sa intrebi orice vrei tu si te ajut cu mare placere in masura in care pot. Ai grija insa la buzunar, nu te lansa in cheltuieli foarte mari :P

      Te pup si-ti multumesc frumos pentru aprecieri, weekend frumos!! :)

      Ștergere
  31. LASA LASA SIMO CA NOI FACEM BANII SI NU EI PE NOI CHIAR DACA UNII DINTRE NOI NU AVEM PREA MULTI DAR CATEODATA NE PERMITEM SA NE MAI RASFATAM,EU UNA DACA IMI PLACE CEVA NUMAI LA ASTA IMI STA CAPUL PANA NU IMI IAU NU MA LAS SI CAND AM VAZUT FLAVO C SI ANIAN GATA AM ZIS ALE MELE SANT PENTRU CA IN 2 AUGUST ESTE ZIUA MEA MERIT SA IMI CUMPAR CEVA SA IMI PLACA,ITI MULTUMESC CA MI-AI RASPUNS SI CA DAI ATATEA INFORMATII SI UITE PENTRU CA AM CITIT CA A FOST ZIUA TA ITI SPUN CU INTARZIERE''LA MULTI ANI''SI MULTA MULTA SANATATE CA E CEA MAI IMPORTANTA PENTRU VIATA NOASTRA SI VREAU SA ITI OFER UN CADOU DAR SCRIE-MI CUM POTI INTRA IN POSESIA LUI CUM POT EU SA TI LE TRIMIT CRED CA ESTE CEVA CE NU AI ''SOTUL'' MEU ESTE ARAB SI ACUM ESTE PLECAT ACASA IN ALGERIA ASA CA SANT LIBERA SI AS VREA SA ITI OFER UN PRODUS CU ''IZ ORIENTAL'' PE CARE EU L-AM DESCOPERIT IN TUNISIA SI CAND AFLII CE PRODUSE NATURALE FOLOSESC ARABII TE CRUCESTI NICI NU STIAM CA EXISTA ASA CEVA EI PASTREAZA TRADITIILE VECHI DIN GENERATIE IN GENERATIE FACUTE ''IN CASA'' SA ZIC ASA SI TE ROG SA IMI SPUI CE MARIME AI LA CUPA DE LA SUTIEN CA AM VAZUT CA TOT CAUTI O LENJERIE INTIMA SI NU O GASESTI,NU ESTE CA SI CEA PE CARE O VREI TU DAR EU AM INTRAT DE 2 ZILE IN POSESIA EI SI AM O GRAMADA IAR DACA TI SE POTRIVESTE ACEST BABY DOLL O SA TI-O OFER CU PLACERE DE ZIUA TA,NU STIAM DE PAGINA TA PANA ACUM VREAO 4 ZILE PENTRU CA EU CHIAR ACUM 2 SAPTAMANI AM DAT 3 SACI DE HAINE SI O GRAMADA DE BIJUTERII LA O FEMEIE CU 3 FETE PENTRU CA M-AM INGRASAT DE CAND MANANC MANCARE ARABEASCA HA HA HA SI NU MA MAI INCAP HAINELE SI MULTE ERAU NOI DAR ASTA ESTE NU POT IMBRACA CEVA LA 47 ANI SI ELE SA FIE HAINE PENTRU 18 ANI HHHHH,SPER SA NE AUZIM CURAND SI ADOR PAGINA TA MA BUCUR CA AM GASIT-O SI UITE DACA TOT MI-AM FACUT CONT AICI DOAR SA POT SA ITI SCRIU AJUTA-MA SI PE MINE SA IMI FAC PAGINA CA HABAR NU AM CUM SE PROCEDEAZA AICI,AM VRUT SA MA INSCRIU SI EU LA CONCURS DAR NU STIU CUM SI CAND SI CARE SANT PE LANGA.... TE PUP SI ITI DORESC SA INCEPI CU BINE SAPTAMANA,AM VAZUT CA BEI LIMANADA CU MENTA SA STII CA LA EI ACOLO SE PUNE MENTA IN TOT O SA ITI POVESTESC,LA LIMONADA ASTA TREBUIE SA MANANCI CUSH CUSH CU PUI INAINTE DE A BEA HHHHH,E FOARTE SANATOS SI SATIOS SI ITI DA ENERGIE DACA NU STII CUM SE FACE O SA TE INVAT EU,OK GATA CU BLA BLA BLA TE PUP SI NU TE INTRISTA CA INCEPI LUCRUL,NU STIU UNDE LUCRII DAR CRED CA LA NIMENI NU II PLACE SA MEARGA LA LUCRU IAR SPRE DEOSEBIRE DE TINE EU MAI MERG 2 TURE LA LUCRU SI LINIA DE PRODUCTIE A MEA TREBUIE SA ISI IA CONCEDIU OBLIGATORIU DECI TU INCEPI LUCRU SI EU RAMAN IN CONCEDIU CU TOATE CA ACUM 2 SAPTAMANI AM FOST 1 SAPTAMANA LA MARE ACUM O SA AM TREABA CHIAR DACA RAMAN ACASA,CEAO CEAO TE PUP

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, draga mea, foarte multa informatie mi-ai daruit in seara aceasta :P
      Iti multumesc mult, mult de tot pentru urarile de "la multi ani" si m-ai luat foarte tare prin surprindere cu cadoul pe care doresti sa mi-l faci, ar fi prima data cand cineva necunoscut se gandeste sa-mi faca un asemenea gest!
      Ca sa discutam in particular, da-mi un semn te rog pe adresa mea de mail vintagelooksimona@yahoo.com si continuam discutia de aici. Trebuie sa-mi spui o multime de lucruri, sa stii :P

      Pup, astept un mail de la tine! :)

      Ștergere
  32. Simona, azi am folosit prima data aceasta masca. Imi place, dar cred ca va mai dura pana aspectul de "maturica" de la varfuri va disparea. Sunt tunsa in scari...asa ca e si mai dificil. Te rog sa-mi spui cum folosesti masca impreuna cu keratina. La aceeasi spalare? Le aplici una peste alta? In care ordine? Mai am si bifazic (roz si bleu)....Ti-am zis ca mi-am cumparat aproape de toate din ce folosesti tu pentru par :). Iris

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, sper sa-ti fie utile toate si sa obtii aceleasi rezultate bune. Eu am aplicat masca fara clatire, am stat cu paul in prosop vreo 10-15 minute si apoi am aplicat keratina. Dupa aceea mi-am uscat parul.
      Si la bifazic am procedat la fel, alternam, cand keratina cand bifazicul. Mie cel roz mi-a placut mai mult, e pentru par mai deterioarat.
      Chiar sper sa-ti mearga bine tratamentul!! :)

      Ștergere
  33. Inafara de acel site de unde il mai putem procura?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu eu, Triodeluxe este singurul distribuitor in Romania al produselor Anian si nu se comercializeaza decat prin intermediul site-ului.
      Produsele sunt din Spania, eu de acolo mi-am mai adus, cand am fost in vacanta! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!